Tagrenovering eller helt nyt tag? Vi hjælper gerne​

Et godt og solidt tag er alfa og omega for et sundt hus, og derfor er et nyt tag eller en grundig tagrenovering måske vejen frem for dig. Her hos NJ-Multiservice har vi udskiftet rigtig mange tage allerede, bortset fra tække, laver vi alt inden for tagarbejde f.eks. renovering af tag, tagreparation og meget mere. Vi har i forvejen kunder i Vordingborg, Præstø og Næstved, men vi kører meget gerne på hele Sjælland.

Vores erfaringer sikre et godt resultat

Som sagt har vi allerede stiftet bekendtskab med tagarbejde, og vi har derfor kompetencer til at klare alt arbejdet. Derfor kan du trygt ringe til os, uanset om du skal have et helt nyt tag, eller om det blot er en kyndig tagrenovering, du søger hjælp til.

Der er mange forskellige former for tag, og vi er vant til at arbejde med de fleste materialer. Vi har blandt andet erfaring med eternittag, tegltag og tagdækning. Er du i tvivl om, hvad dit konkrete behov er, rådgiver vi gerne.​

Hvornår er en tagrenovering en god idé?

Selvom dit tag er professionelt lagt, lever det ikke evigt. Derfor skal du være opmærksom på, hvornår dit tag trænger. Det kan enten være i forbindelse med et hussalg eller –køb, at det giver god mening. Det kan også være, du har boet i dit hus så mange år, at taget blot har tjent sin pligt og skal friskes lidt op.

Hvad koster et nyt tag?

Vores bedste tilbud på en pris afhænger af flere ting, blandt andet afhænger den af størrelsen på taget, materialevalget samt om det skal renoveres, eller om du skal have helt nyt tag. Kontakter du os, garanterer vi at finde de allerbedste og billigste priser til dig.

Kontakt os allerede i dag på 20 68 54 95 eller skriv en mail til NJ-multiservice@outlook.dk​.​

Få et gratis tilbud​

Hvis du har en opgave, som du gerne vil have en pris på, kan du udfylde formularen her.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nj-Multiservice

Strandvej 11

4771 Kalvehave 

CVR: 39346729

Tlf.: 20 68 54 95

E-mail: NJ-multiservice@outlook.dk​

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt