Udskiftning af vinduer? Las os klare ærterne​

​Søger du nogen, der kan hjælpe med udskiftning af vinduer? Så skal du ikke lede længere. Her hos NJ-Multiservice er vinduesarbejde nemlig noget af det, vi har rigtig meget erfaring med. Overlad du blot hele arbejdet til os – vi garanterer høj kvalitet, god service og et uovertruffet slutprodukt. 

Vi har allerede kunder i Vordingborg, Præstø og Næstved, men har du brug for vores hjælp, kører vi gerne på hele Sjælland.

Vi tilbyder hele pakken

Når det kommer til vinduer, kan vi klare det hele. Vi har erfaring med at arbejde med alle typer af vinduer som glaspartier, butiksglasfacader, energivinduer og meget mere. 

Vi kommer ikke bare med vinduerne – vi tilbyder dig hele pakken og står således for udskiftning af vinduerne samt montering, fugning og finish. Handler det om speciallavede vinduer efter mål, er vi også klar.

Skal du renovere eller udskifte?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal renovere dine nuværende vinduer, eller foretage en komplet udskiftning af vinduer? Det kommer hovedsageligt an på standen på dine nuværende vinduer. Det hjælper vi gerne med at vurdere. Ønsker du at opretholde den charme, der kan være ved ældre vinduer, gør vi vores ypperste for at renovere dem efter alle kunstens regler. Når vi har været i gang, holder de uden tvivl mange år endnu.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Der er ikke én fast pris på vores vinduesarbejde, idet det varierer meget fra kunde til kunde. For at få det bedst mulige tilbud og de bedste priser anbefaler vi dig at kontakte os på 20 68 54 95 eller på NJ-multiservice@outlook.dk​ så snakker vi opgaven igennem og giver dig vores skarpeste tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Få et gratis tilbud​

Hvis du har en opgave, som du gerne vil have en pris på, kan du udfylde formularen her.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nj-Multiservice

Strandvej 11

4771 Kalvehave 

CVR: 39346729

Tlf.: 20 68 54 95

E-mail: NJ-multiservice@outlook.dk​

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt